Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Medewerker Bediening in IJsselstein

Pagina 1 van 328 vacatures
Van een functie in de bediening of keuken tot een managementfunctie of rol op ons hoofdkantoor. Met maar liefst 300 locaties door het hele land en 3.500…
Je stuurt medewerkers aan en ondersteunt de afdelingschef Kassa. Deze kwaliteiten zoeken wij in onze 1e medewerkers Kassa: Zo zit jij in elkaar.
Ontvang jij graag bezoekers met een glimlach? Biedt je daarnaast graag ondersteuning bij de bereiding en het serveren van de warme maaltijd in ons restaurant?
Wij zijn op zoek naar bedieningsmedewerkers fulltime. Voor ons restaurant en de banqueting afdeling zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde…
Van een functie in de bediening of keuken tot een managementfunctie of rol op ons hoofdkantoor. Met maar liefst 300 locaties door het hele land en 3.500…
Humphreys
Utrecht
Een medewerker bediening van Humphrey’s. Wij bieden jou als medewerker bediening. Dan is de functie van medewerker bediening zeker iets voor jou!
Voor onze 4 restaurants zijn we op zoek naar medewerkers in de keuken en de bediening. Bij Jaarbeurs draait het om mooie ontmoetingen, interactie en elkaar in…
Terug naar overzicht met vacatures. Ben je gastvrij, ga je graag met mensen om en ben je bekend met de horeca dan is dit de perfecte baan voor jou!
Wij hebben een leuke vacature voor een medewerker bediening met een flexibele instelling als het gaat om onregelmatige werktijden.
Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Hé sfeermaker, maak jij ons team compleet? Hoe ga je dit aanpakken?