Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 705 vacatures
Amsterdam West
€2.427 per maand
Gastvrij zijn wij voor gasten én voor onze medewerkers. Is jouw gevoel voor gastvrijheid sterk ontwikkeld en ga jij voor een 9+ van jouw gasten?
Maison van den Boer
Amsterdam
€10,15 - €12,00 per uur
Als medewerker bediening ben je allround inzetbaar. Om ons team in de Johan Cruijff ArenA. Te versterken zijn wij op zoek naar “van nature” gastvrije jongens…
€1.829 per maand
Wij zijn namelijk op zoek naar een all-round medewerker bediening om ons team te komen versterken. Al ervaring in de bediening? So you have what it takes?
€1.747 per maand
Wat krijg je als Medewerker Bediening? Wat verwachten wij van onze Medewerker Bediening? Als Medewerker Bediening serveer je hapjes en drankjes aan reizigers.
€14,91 per uur
Om het team weer compleet te maken, zijn wij per direct op zoek naar een gedreven en gemotiveerde, Medewerker Bediening M/V voor 4-38 uur per week (uren zijn in…
€1.747 per maand
Voor onze Food & Beverage afdeling zoeken wij een enthousiaste Medewerker Bediening die fulltime beschikbaar is. Ben jij flexibel en houd je van variatie?
Vlaamsch Broodhuys
Amsterdam
Vanwege de aanhoudende groei en de ambities is Vlaamsch Broodhuys op zoek naar een medewerker bediening voor ons Baker's Cafe in Amsterdam, Haarlemmerstraat.
Medewerker bediening / Horeca medewerker Parttime. Ben jij op zoek naar een leuke en gezellige (bij)baan in de horeca?! Dan zijn wij op zoek naar jou!
Humphreys
Amsterdam
Een medewerker bediening van Humphrey’s. Wij bieden jou als medewerker bediening. Dan is de functie van medewerker bediening zeker iets voor jou!
OnJobs
Amsterdam Centrum +1 plaats
€1.000 - €2.100 per maand
Als Medewerker Bediening draag je zorg voor een goede en snelle service aan onze gasten. Wij bieden jou een (hele!). WHO THE F**K IS ELLIS….