Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 11.918 vacatures
€10,43 per uur
Passende oplossingen aandragen en zorgen voor tevreden klanten als klantenservice medewerker. … Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
€3.376 per maand
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. … Momenteel bestaat Het Servicepunt uit medewerkers van ICT en Facilitair Bureau. … Dit is een vrij besteedbaar budget.
Onderwijsgroep Noord
Groningen
€2.478 per maand
0.6- 0.8 FTE | Vacaturenummer: … Terra Meppel VO verzorgt vmbo-groen opleidingen en het Groene Lyceum aan zo’n 700 leerlingen.De opleidingen hebben een ‘groen…
€1.657 - €2.470 per maand
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. … Reageer dan uiterlijk 23 augustus 2019 onder vermelding van Medewerker Magazijn - 19070198.
VDL Castings Weert
Weert
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. … Als receptionist / administratief medewerker ben jij ons eerste gezicht naar de…
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij niet op prijs. … 6 maanden, met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd Wegens toenemende…
Passende oplossingen aandragen en zorgen voor tevreden klanten als klantenservice medewerker. … Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
€1.911 - €2.610 per maand
Wij bieden een contract als Senior facilitair medewerker aan. … Als facilitair medewerker ben je een aanspreekpunt voor onze studenten. … Dit is conform cao hbo.
€2.342 per maand
De Facilitaire Dienst bestaat uit een aantal vaste medewerkers en een grote groep parttime medewerkers. … Verder vragen wij van medewerkers:…
Medewerker Kwaliteit (40 uur) – Enschede. … Voor onze vestiging in Enschede zijn wij op zoek naar een Medewerker Kwaliteit voor 40 uur per week.