vacatures voor Meandergroep

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 26 vacatures
€2.669 per maand
De kosten hiervan worden door MeanderGroep vergoed. MeanderGroep zoekt een activiteitenbegeleider voor 20 - 24 uur in Epen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel.
Parkstad Limburg
€5.756 per maand
MeanderGroep zoekt een unithoofd Jeugdgezondheidszorg, uren in overleg. Ga je voor de gezonde jeugd in Zuid-Limburg? Meer informatie over de GGDZL?
Parkstad Limburg
€5.396 per maand
MeanderGroep zoekt basisartsen | 36 uur per week (uren zijn bespreekbaar). Bij MeanderGroep gaan we altijd uit van de eigen kracht van de bewoners.
Gemeente Landgraaf
€10,76 per uur
MeanderGroep zoekt hulp bij het huishouden | Uren in overleg | Min-max contract. Als hulp bij het huishouden voor mevrouw Ophovens.
Parkstad Limburg
€2.016 - €3.084 per maand
JENS is een coöperatie die wordt gevormd door Alcander, Koraal, MeanderGroep, Mondriaan, Radar, Welsun en XONAR. Vaak is er sprake van multi problem-gezinnen.
Parkstad Limburg
€11,17 per uur
MeanderGroep zoekt studenten voor de oproeppool Zorg. Wil je werken in de thuiszorg of in een verpleeg- of wijkzorgcentrum? Bepaal jij graag je eigen agenda?
Parkstad Limburg
€5.188 per maand
"MeanderGroep zoekt een jeugdarts voor Eén JGZ Zuid-Limburg | uren in overleg". We zoeken een jeugdarts voor Eén JGZ Zuid-Limburg i.o.
Parkstad Limburg
€2.871 per maand
MeanderGroep zoekt een verzorgende IG | uren in overleg. Als verzorgende IG voor mevrouw Ophovens. Wil je werken bij de aantrekkelijkste werkgever van Limburg…
Parkstad Limburg
Je komt in dienst als leerling verpleegkundige bij MeanderGroep. MeanderGroep zoekt leerlingen hybride opleiding mbo verpleegkundige niveau 4 | 36 uur.
Parkstad Limburg
€3.154 per maand
MeanderGroep zoekt een verpleegkundige niveau 4 | uren in overleg. Als verpleegkundige voor de heer Heijnens. Dan is dit nu jouw kans.