Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 119 vacatures
Spa Sport Hotel ZUIVER
Amsterdam Zuid
€25 per uur
Ben jij een ervaren allround masseur en wil jij graag opdrachten die flexibiliteit bieden in een gezellig, informeel team van professionals?
Spa Sport Hotel ZUIVER
Amsterdam Zuid
€1.995 - €2.454 per maand
Ben jij een ervaren allround masseur, wil je in een gezellig team werken met flexibele uren en werkdagen? Je beschikt over MBO werk- en denkniveau, aangevuld…
Thermen Bad Nieuweschans
Bad Nieuweschans
Want met jouw ervaring als masseur weet je precies wat onze gasten nodig hebben om hun dag in de Thermen ongekend relaxed te maken. Je bent, hebt en kunt:
Ter uitbereiding van onze beautyafdelingen zijn wij op zoek naar een ervaren masseur. Een bezoek aan onze wellness betekent genieten van ontspanning.
Thermen Soesterberg
Amersfoort
Een bezoek aan Thermen Soesterberg betekent genieten van ultieme ontspanning in sauna’s en weldadige zwembaden, maar ook heerlijk relaxen in de sfeervolle…
Massage en een gezonde levenstijl is dus je passie! Dan kun je bij QoQo Massage Clinics verder opgeleid worden tot QoQomasseur. Wij zijn er voor iedereen.
Afgeronde MBO opleiding tot masseur. Wij zoeken voor onze Spa & Wellness een nieuwe collega, een masseur. Je draagt zorg voor massages en andere behandelingen…
Sanadome
Nijmegen
Sanadome is een toonaangevend wellnessbedrijf: in onze baden stroomt mineraalrijk Thermaal water uit eigen bronnen. Je beheerst de Nederlandse taal.
SAUNA & BEAUTY OASE SENANG
Nederasselt
Als freelance sportmasseuse of masseur ben je werkzaam op de massage afdeling. Als sportmasseuse of masseur zorg je ervoor dat de gasten van Sauna & Beauty Oase…
Want met jouw ervaring als masseur/hamammedewerker weet je precies wat onze gasten nodig hebben om hun dag in de Thermen ongekend relaxed te maken.