vacatures voor Marnic Uitzendbureau

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 217 vacatures
Marnic uitzendbureau
Rotterdam
€2.100 - €2.800 per maand
Een persoonlijke benadering vanuit Marnic, omdat medewerkers belangrijk voor ons zijn. Als metaalbewerker bewerk je metaal door middel van verschillende…
Marnic uitzendbureau
Winsum
Het bewerken en werken met materialen zoals spaanplaat, mdf en multiplex in combinatie. Met HPL en kunststof randen zoals:
Marnic uitzendbureau
Drachten
Stralen en coaten van producten. Ontvetten, voorbehandelen, grondlaag aanbrengen, schuren, polijsten, spuiten en schilderen.
Marnic uitzendbureau
Zwolle
Wij zijn op zoek naar vrouwelijke schilders in de regio Zwolle. Je komt te werken in een team van enkel vrouwen. In overleg zijn je uren bespreekbaar.
Marnic uitzendbureau
Drachten
Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij met spoed op zoek naar schilders. Het betreft een fulltime functie waar je per direct aan de slag kunt gaan.
Marnic uitzendbureau
Maassluis +3 plaatsen
€2.100 - €2.700 per maand
Voor een schildersbedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren schilder die zijn vak verstaat. Maar ook startende schilders geven wij graag de kans om te leren.
Marnic uitzendbureau
Krimpen aan den IJssel
Als gediplomeerd mobiele kraanmachinist weet je precies hoe je zelfstandig en veilig hijswerkzaamheden moet uitvoeren. De kraan is een 60 tons kraan.
Marnic uitzendbureau
Kinderdijk +1 plaats
Voor de duidelijkheid wij zijn niet op zoek naar contructiebankwerkers! Wat je gaat doen is het samenstellen, installeren van machines en werktuigbouwkundige…
Marnic uitzendbureau
Roelofarendsveen
€3.200 per maand
Sta jij in de startblokken van jouw carrière? Dan komen wij graag in contact met jou! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar loodgieters in de…
Marnic uitzendbureau
Den Haag
In deze functie voer je zelfstandig werkzaamheden aan uiteenlopende werktuigkundige en/of elektrotechnische installaties in de utiliteitssector.