Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 808 vacatures
€616 per maand
Dankzij jouw marketingplan wordt de open data van CBS in heel Nederland écht veel gebruikt in het maatschappelijk debat en kent CBS deze gebruikers.
€3.150 - €4.500 per maand
Marktonderzoek uitvoeren en adviseren bij investeringsvoorstellen aangaande marktsituatie en beleggingspotentie. Ook adviseer je andere afdelingen.
BusinessMonitor
Rotterdam Centrum
Vind jij het een uitdaging om je passie voor marktonderzoek te combineren met de mogelijkheden van internet? Ben jij die communicatief sterke projectmanager die…
Ga dan aan de slag als stagiair marktonderzoek. Een onderdeel van marktonderzoek is ons jaarlijkse Klanttevredenheidsonderzoek (NPS).
€350 per week
Help jij de Rolf groep bij het verzamelen van inzichten door middel van marktonderzoek? En wil je stage lopen in een bevlogen marketingteam dat experimenteert…
€300 per week
Daarnaast wil de organisatie graag dat er marktonderzoek wordt uitgevoerd naar de doelgroep van deze organisatie over het gebruik van de webshop.
€2.769 - €4.192 per maand
De diensteenheid verzorgt de marketingcommunicatie, doet marktonderzoek en de corporate communicatie richting bedrijfsleven, overheid en naar studenten en…
€300 per maand
Tijdens jouw afstudeerstage help je dit bedrijf met het onderzoeken van de (potentiële) markt waarop het bedrijf actief is. Zo ziet jouw dag eruit.
€3.759 - €5.370 per maand
Je onderhoudt netwerken en contacten met (potentiële) leveranciers, bezoekt vakbeurzen en organiseert marktonderzoek om inzicht te krijgen in…
€300 per maand
Tijdens jouw afstudeerstage help je dit bedrijf met het onderzoeken van de (potentiële) markt waarop het bedrijf actief is. Zo ziet jouw dag eruit.