Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 591 vacatures
CanalDigitaal
Hilversum
De base marketeer maakt onderdeel uit van de afdeling base en retentie en rapporteert direct aan de afdelingsmanager. HBO/academisch werk- en denkniveau bijv.
CanalDigitaal
Hilversum
Als retentie marketeer Online.nl ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en behouden van bestaande klanten. Eviso BV is een informele organisatie.
Next Force
Amsterdam-Zuidoost
Als Junior Marketeer bij de Next Gen Group ben jij verantwoordelijk voor het imago van al onze labels. Wij zijn Next Force en Next Value, beide onderdeel van…
CanalDigitaal
Hilversum
Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare rol als Propositie Marketeer; Als Propositie Marketeer houd je je bezig met het ontwikkelen en…
CanalDigitaal
Hilversum
Eviso BV, gevestigd te Hilversum, werkt voor het Luxemburgse bedrijf M7 en verzorgt marketing services voor de merken Online.nl en CanalDigitaal in de…
ShopWorks
Utrecht +1 plaats
Elise van Eekhout Content Marketeer. Jouw werk als medior digital marketeer & event coördinator is erg afwisselend. Jimmy de Graaf Backend Developer.
€3.917 per maand
Je werkt op een afdeling die bestaat uit vijf adviseurs, een online specialist, een online marketeer, 2 DTP’ers, en een afdelingshoofd. Hier kom je te werken.
€2.800 - €3.300 per maand
Daarnaast werk je voor je merk veel samen met een team bestaande uit een andere Brandmanager, Marketing Coördinator, Copywriter en Online Marketeer.
€2.500 - €3.400 per maand
Meetbaar maken van resultaten in owned, paid en earned media zodat de online marketeer in staat is om te optimaliseren. Wij bieden je die kans!
You want to have an impact Impact on society is the number one priority, both for us as a bank and for you as International Marketeer. 32 – 40 hours per week.