Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 11.863 vacatures
€6.468 per maand
Als ondernemende supermarktmanager ben jij hét toonbeeld van dit welkomstgevoel en het voorbeeld voor je medewerkers! Wat vragen wij van je.
€75.000 per jaar
We hebben de afdelingen Operations, Procedures, Systems & Infrastructure, Strategy & Capacity Management, Human Factor en Corporate Services.
€65.000 - €80.000 per jaar
Maak als Digital Innovation Manager bij Etos impact door: Werken als Digital Innovation manager bij Etos doe je onder de vlag van Ahold Delhaize.
€5.700 per maand
Maak impact als Manager e-Commerce Commercial Success bij Albert Heijn e-Commerce door het: Als Manager e-Commerce Commercial Success ben je verantwoordelijk…
€3.147 per maand
Als afdelingsmanager ben je samen met de supermarkmanager verantwoordelijk voor het management van jouw filiaal en geef je coachend leiding aan een afdeling KW…
€6.468 per maand
Kortom, de wereld van een supermarktmanager is er een van tegenstellingen en is dus een wereld vol afwisseling! Als supermarktmanager ben je ook.
€4.850 - €6.650 per maand
Daarnaast verzorgt de Strategic Contract Manager periodiek contractperformance rapportages van de belangrijkste contracten voor het hoger management.
Zorg jij met jou team voor kwalitatief hoogwaardige EMVI (Economisch Meest Voordelige Inschrijving) plannen of Best Value tenders? Spreekt deze vacature je aan?
Dagelijkse aansturing van minimaal één Management Trainee. Minimaal zo’n 7 jaar werkervaring in een Brand Manager rol, waaronder aantoonbare ervaring met (grote…
€4.862 per maand
Tevens monitor je de doorlooptijd van aanvragen en rapporteer je daarover aan het management. De financiële advisering en ondersteuning van het bestuur, het…