Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 909 vacatures
De functie van Management Assistent is voor 16 uur per week bij het Wegenwacht station in Maasbracht. Voor de afdeling hulpverlening / Wegenwacht zijn wij op…
Je bent verantwoordelijk voor ongeveer zeven filialen en rapporteert aan de Manager Sales & Operations. Als District Sales Manager bij ALDI leid je het district…
Sterke People Manager die in staat is om initiatief te nemen, communicatief vaardig is en sterk in stakeholder management op verschillende niveaus in de…
Als Transport Manager ben je onderdeel van het logistieke managementteam en rapporteer je aan de Logistiek Manager. Als Operations Manager Transport bij Action.
Netpresenter
Beek
Wat ga je zoal doen als Facility Manager? Je hebt uitstekende management skills en kunt alle neuzen dezelfde kant op houden; Je begint graag een uurtje later?
Bij C&A, streven wij er naar een inspirerende, positieve en gastvrije sfeer te creëren - zowel voor onze klanten als voor de medewerkers.
Lonza
Geleen
Planning and organizing skills, time management, accuracy, people management, problem solving. BSC/MSc in business administration with at least four years’…
WIKA Benelux
Echt
OEM Area Sales Manager (m/v). Voor WIKA Benelux in Echt, zoeken wij ter versterking van ons sales team een enthousiaste: Algemene kennis in meet technologie:
Je bent samen met de Manager Finance en de Financial Controller verantwoordelijk voor het opstellen van verschillende jaarrekeningen (incl.
WIKA
Echt
OEM Area Sales Manager (m/v). Voor WIKA Benelux in Echt, zoeken wij ter versterking van ons sales team een enthousiaste: Algemene kennis in meet technologie: