Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 48.655 vacatures
€75.000 per jaar
We hebben de afdelingen Operations, Procedures, Systems & Infrastructure, Strategy & Capacity Management, Human Factor en Corporate Services.
€2.350 per maand
Als Rayon Manager van Dr. Oetker bezoek je zelfstandig supermarkten in jouw rayon. Je weet haarfijn hoe je relaties met de retailers op moet bouwen en…
€4.500 - €6.100 per maand
Als Flow Manager, start je met een specifiek aandachtsgebied (passenger). Als Flow Manager heb je kennis van operationele processen, bij voorkeur op de…
Oversees projects from start to completion, including implementation planning, through rigorous application of aligned project management practices.
€4.022 - €5.984 per maand
Enthousiast geworden om als Manager Stedelijke omgeving aan de slag te gaan voor Stadsingenieurs? Ben jij die manager die een inspirerende, ondernemende rol…
€5.428 per maand
Als Teammanager Klantenservice ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het team op resultaten, doelstellingen en efficiënte processen.
€3.600 - €5.700 per maand
Wij zoeken een goede Operationeel Manager. Je stuurt direct een team van 6 Rayon managers aan en bent indirect verantwoordelijk voor ongeveer 2500+ medewerkers.
€4.243 - €6.396 per maand
Manager Zorg, Kwaliteit en Veiligheid. De Manager Zorg, Kwaliteit en Veiligheid is daarnaast verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van een nieuw…
€2.250 per maand
In de functie van Rayon Manager zorg jij ervoor dat de producten optimaal worden gepresenteerd op de schappen en daarnaast voldoende verkrijgbaar zijn.
De Rading
Nederland
€5.791 per maand
De Manager Bedrijfsvoering is gesprekspartner voor de directeur-bestuurder en samen met de Manager Zorg vormen zij het managementteam. Wat krijg je van ons?