vacatures voor Manager Operations in Eindhoven

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 459 vacatures
Als Manager Operations geef je leiding aan een multi disciplinair team dat oplossingen verzorgt voor onze internationale klanten. Wat hebben wij te bieden:
Fixview
Eindhoven
€5.000 - €6.500 per maand
Kennis van ERP-systemen en Lean Management is een voorwaarde. Onze relatie is een dynamische en informele toeleverancier voor de internationale automotive…
The Senior Industrial Strategy Manager: Operations Strategy & Excellence (OSE) is responsible to lead the Operations sector striving for Operational Excellence …
Vacansoleil B.V.
Eindhoven
Je voorziet het management van gedegen rapportages en forecasts. Je creëert rust, focus en structuur binnen operations, ook als het hectisch of complex wordt.
Additive Industries B.V.
Eindhoven
Closely collaborate with colleagues from Sales, Operations, Customer Lifecycle management, Supply Chain, Procurement and Development.
Je rapporteert aan de Operations Manager. Wat doe jij als Warehouse Manager? Je komt als Warehouse Manager te werken in een splinternieuw warehouse dat…
VDL Parts
Veldhoven
In deze functie ben je onderdeel van de afdeling Service Operations en rapporteer je aan de Manager Service Operations. Dan zijn wij op zoek naar jou!
€2.200 - €2.700 per maand
Als Supervisor Operations (Junior Logistiek Manager) kun je aan de slag in Eindhoven, Rotterdam, Diemen of Utrecht. English (for Dutch see below).
Badenoch & Clark
Eindhoven
Daar richt de operations manager zich op. Als operations manager word je verantwoordelijk voor de geleverde kwaliteit van alle 57 filialen.
€2.200 - €2.700 per maand
Als Junior Logistiek Manager (Supervisor Operations) krijg jij een eigen FC onder je hoede en zorg je dat er een geoliede machine ontstaat.