vacatures voor Mainwork in Limburg

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 179 vacatures
Mainwork
Sittard
Voor een opdrachtgever in de regio van Sittard zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker voor het laden en lossen van bulkopleggers.
Mainwork
Weert
Voor een van onze relaties zijn wij op zoek naar een assemblagemedewerker. In deze functie assembleer je vanuit productieorder diverse apparaten.
Mainwork
Weert
Voor een opdrachtgever in de omgeving van Weert zijn wij op zoek naar een Commercieel medewerker binnendienst.
Mainwork
Weert +1 plaats
Voor een bedrijf in Weert zijn we op zoek naar een Logistiek medewerker. De werkzaamheden bestaan uit o.a.; Verzorgen van in- en uitgaande goederen.
Mainwork
Weert +2 plaatsen
Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Binnen deze functie is het mogelijk om diverse taken uit te voeren.
Mainwork
Sittard
Voor een opdrachtgever in de omgeving van Born zijn wij op zoek naar een Pendelchauffeur. Je hebt een vaste pendelrit en vervoert zeecontainers.
Mainwork
Roermond
Voor een relatie in de omgeving van Weert zijn wij op zoek naar een werkplaatsmedewerker. De werkzaamheden bestaan uit machinale houtbewerking, tekening lezen…
Mainwork
Weert
Voor een opdrachtgever in de omgeving van Weert zijn wij op zoek naar een accountmanager voor de Duitse markt. Uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs.
Mainwork
Weert
Voor een van onze relaties zijn wij op zoek naar een sales support medewerker. Je taken bestaan uit het maken van offertes, invoeren van orders en het opmaken…
Mainwork
Weert
Voor een bedrijf in Weert zijn we op zoek naar een Teamleider. In deze functie geef je leiding aan een twintigtal medewerkers in de productie en logistiek en…