Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Magento Webshop

Pagina 1 van 370 vacatures
Kennis van HTML, SEO en Magento webshops is een pre. Je hebt bij voorkeur minimaal twee jaar werkervaring binnen een Magento business to consumer webshop.
Atvise
Noordwijk
Het ontwikkelen van webshops (Magento); 2-3 jaar kennis en ervaring met Magento; Je houdt van programmeren en het liefst aan Magento? Werken via GIT is een pré.
S&S Online Marketing
Almere
Hebt aantoonbare ervaring met Magento. Ben jij de Magento Specialist die we zoeken? Ben jij de Magento specialist waar wij naar op zoek zijn?
Stimmt Digital B.V.
Enschede
€2.200 - €3.500 per maand
Als Magento specialist ontwikkel en optimaliseer je Magento 2-webshops voor klanten van Stimmt. Gedegen (en bewezen) kennis van PHP, MySQL, JavaScript en…
Maintenance and optimalization (EU) Webshops. We're looking for operational hands-on CMS webshop activity management, and the competences to think strategic and…
Cloud Retailing
Meppel
Wij ontvangen aanvragen voor apps, koppelingen, cloud diensten, nieuwe websites / webshops en aanpassingen optimalisatie van bestaande websites / webshops.
Kega
Sassenheim
Met onze jarenlange ervaring en expertise in de retailbranche ontwikkelen wij voor retailketens op Magento gebaseerde (mobiele) webshops die volledig…
MONSTER ONLINE
Eindhoven
Het realiseren van Magento webshops, maatwerk, extensies en koppelingen. Je werkt in multidisciplinaire Agile teams aan het ontwikkelen van webshops.
Get.Noticed
Nederweert
Implementeren van Magento 2 webshop voor (inter)nationale klanten. Onze belangrijkste pijlers zijn arbeidsmarkt, Magento webshops en online marketing.
Dharma Media
Amersfoort
Jij hebt een goed gevoel over je skills om webshops in Magento te realiseren. Jij vindt het super gaaf om webshop beter te maken. WAT KRIJG JE VAN ONS.