vacatures voor Magazijnmedewerker in Hengelo OV

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 109 vacatures
Wat ga je doen als Magazijn Medewerker? Zijn Je gaat aan de slag als orderpicker in ons magazijn of op een van onze afde-lingen: Wil je liever parttime werken?
Hengelo OV
Voor PostNL, locatie Hengelo zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker voor zaterdag, zondagnacht en in overleg door de week in de nachtdienst voor een…
Voor onze afdeling Logistiek in Almelo zijn wij per direct opzoek naar: Als Logistiek Medewerker ben je medeverantwoordelijk voor het controleren van…
Hengelo OV
€1.719 per maand
Voor een bedrijf in Hengelo zoeken wij een kandidaat die als ondersteuning in het magazijn wilt werken. Zij werken hier met 2 ploegen.
Ben jij een nauwkeurige orderpicker, en vind je het prettig om elke levering met zorg te verzenden? Sta je open voor nieuwe ontwikkelingen en wil je graag…
Voor een bedrijf in Oldenzaal zijn wij op zoek naar iemand die op de dinsdag en vrijdag avond een paar uur wil bijverdienen.
(8 tot 15 uur per week ). Op zoek naar een leuke en flexibele bijbaan in de logistiek? Als logistiek medewerker controleer je binnengekomen artikelen en zorg je…
Hengelo OV
€2.200 per maand
Binnengekomen accu’s test je, laad je op en maak je klaar voor verzending. Daarbij verzamel je serienummergegevens en verwerk je andere voorraadtaken.
Haaksbergen
Ben jij een of enkele avonden door de week en/of zaterdag beschikbaar? En kun je dan instromen tussen 16:00 en 17:00 uur en werken tot ca.
Intermed Uitzendbureau
Hengelo OV
€2.200 per maand
Binnengekomen accu's test je, laad je op en maak je klaar voor verzending. Daarbij verzamel je serienummergegevens en verwerk je andere voorraadtaken.