vacatures voor Magazijnmedewerker in Harlingen

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 23 vacatures
Smeding Groenten en Fruit
Sint Annaparochie
Hoe je werkdag eruit ziet.. ”Goedemorgen!” Zo word je iedere ochtend vriendelijk ontvangen door je collega’s bij Smeding. Een gezonde en groeiende werkgever.
Herag B.V.
Bolsward
Serieuze parttime/fulltime Magazijnmedewerkers die ons team wil versterken. Herag BV, leverancier van bevestigingen voor de DHZ markt, zoekt met spoed:
€13 per uur
Jij bent als magazijnmedewerker fulltime beschikbaar en werken in twee ploegendienst is voor jou geen enkel probleem. Ga dan aan de slag als magazijnmedewerker!
Feadship - Royal Dutch Shipyards
Makkum
De afdeling houdt zich voornamelijk bezig met het ontvangen, opslaan en uitgeven van materialen. Daarnaast ondersteunt het magazijn bij de goederenstroom om de…
€11 - €13 per uur
De organisatie is specialist in levering van hoogwaardig rvs buis- en profielmateriaal. In de functie van magazijn medewerker ben je vooral bezig met het…
€1.500 - €2.500 per maand
Je hebt ervaring als magazijnmedewerker. Heb jij een flexibele instelling en kan jij secuur werken? In het magazijn staan alle eigen gemaakte stand- en…
Bureau Techniek
Sneek
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker bij een staalbedrijf. Bewaar je goed het overzicht en heb je affiniteit met techniek?
€2.100 per maand
Nauwkeurigheid staat voorop in deze functie. Jij bent namelijk van begin tot eind verantwoordelijk voor het proces van levering en orders.
Sint Annaparochie
Je verzamelt de groenten en fruit door op een pickcart rond te rijden. Je werkt met 350 enthousiaste collega’s en jullie zorgen er samen voor dat alle…
Sint Annaparochie
€2.000 - €2.500 per maand
Binnen dit bedrijf hebben we voor jou een afwisselende functie in het logisitieke proces, samen met je collega’s die je hier in ondersteunen.