vacatures voor Loonadministratie in Breda

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 25 vacatures
Snijders TripleA B.V.
Breda
Verwerken en controleren van loonadministraties. Verwerken en controleren van financiële administraties. Verzorgen van belastingaangiften zoals inkomsten- en…
In deze brede, uitdagende administratieve functie ben jij verantwoordelijk voor de financiële administratie, project administratie, loonadministratie (hierin…
Draai mee in de praktijk en leer alles over de werkprocessen achter loonadministratie. Binnen ABAB Salaris- en Personeelsdiensten zorg je dat de…
Je behartigt de volledige loonadministratie en je bent het aanspreekpunt voor medewerkers inzake vragen omtrent salaris, tijdsregistratie en vergoedingen.
Praktijk diploma loonadministratie (PDL) of studerend hiervoor. Haal jij, net als wij, je motivatie uit een gevarieerd klantenbestand waarbij je…
Je beschikt over het Praktijkdiploma Loonadministratie of hebt de Vakopleiding Payroll Services succesvol afgerond. Jouw werk in het kort.
€2.800 - €3.500 per maand
Bent in bezit van een Praktijk Diploma Loonadministratie; Ben jij financieel onderbouwd en werk jij graag met cijfers? Ben je in bezit van een PDL diploma?
HBO werk- en denkniveau op financieel gebied, aangevuld met opleidingen op het gebied van loonadministratie (PDL en/of VPS). Wat vragen we van jou?
Je bent in het bezit van een praktijk diploma loonadministratie. Zorg dragen voor de loonadministratie onder de CLA 'Bouw & Infra' en de CLA 'Waterbouw'.
€300 per maand
Denk hierbij aan het samenstellen van jaarrekeningen, loonadministratie, belastingcontrole en coporate finance. Dan is dit wellicht iets voor jou!