Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.605 vacatures
Relevante werkervaring zoals loodgieter, cv monteur of installatiemonteur. De klant begroet jou, onze loodgieter, met een grote glimlach: Ook heb je in huis:
€3.100 per maand
Ervaring als loodgieter of W-installateur. Trots zijn op jouw vakmanschap als loodgieter. Elke dag de beste W-installaties opleveren voor mooie opdrachtgevers…
Een diploma als loodgieter of enige ervaring als loodgieter (handig, maar niet noodzakelijk). Een diploma voor loodgieter maar nog geen ervaring?
Van Lochem Nederland
Den Haag
Gemotiveerde, enthousiaste en deskundige collega’s. Je bent collegiaal en een teamplayer. Woonachtig in de omgeving van onze betreffende vestiging.
Detachering Direct
Eersel
Ben jij de zelfstandige loodgieter die in het bezit is van een rijbewijs B? Detachering Direct is voor een opdrachtgever in regio Bladel op zoek naar een…
Voor diverse opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar loodgieters. Heb je geen ervaring, maar zou je wel graag aan het werk willen als loodgieter?
€3.200 per maand
Ben jij 'de' volwaardig loodgieter die ik zoek? Minimaal 3 jaar ervaring hebt als loodgieter in de woningbouw. Wil jij graag werken in Wijchen en omstreken?
Onze loodgieters / installatiemonteurs werken op projecten waar ziekenhuizen worden verbouwd naar scholen in de omgeving van Goor. Woonzaam in de omgeving Goor.
Regio Gouda, Overig | 36 - 40 uur | MBO | Techniek. Ben jij iemand die zich het liefst bezighoudt met het plaatsen, onderhouden en repareren van sanitair,…
Dunea
Zoetermeer
€2.612 - €3.483 per maand
De loodgieter plaatst nu wat leidingen, hier gelukkig geen verstoringen. Sta jij je mannetje (m/v) als schakel tussen Dunea en de aannemers die we inhuren?