Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 4.207 vacatures
Je voert verschillende administratieve, logistieke en operationele werkzaamheden uit. Je werkt nauwkeurig en zelfstandig en je vindt dit ook leuk.
A12 Parket
Zevenhuizen
Ontvangen, controleren en verwerken van binnenkomende goederen. Wij zijn A12 Parket, een groothandel in houten vloeren. Laden en lossen van vrachtwagens.
Roveg Fruit & Vegetables
Waddinxveen
Planner Logistics | 40 HOURS. Good planning assures that the promises that are made by sales can be delivered by logistics. We bring the fresh world together!
Gemeente Lansingerland
€3.376 per maand
De Greenport Lansingerland is hét innovatieve kenniscentrum voor hightech-agrobusiness en ontwikkelt zich steeds meer als logistiek centrum.
Wijngo Holland
Gouda
Samen met je collega's zorg je voor een soepele uitvoering van alle voorkomende logistieke taken, zoals: Lossen, uitpakken, opruimen, orders picken, inpakken,…
€1.800 - €1.900 per maand
Lees dan onze vacature van Logistiek Medewerker in een notenfabriek! Deze baan als Logistiek Medewerker wordt ook wel Verdeler genoemd.
Rotterdam Centrum
You are the face of a global brand.Your smile and warm, friendly greeting start every guest's experience. You are the reason why customers keep coming back.
Als Medewerker Logistiek ben jij de sleutel voor het ordenen van onze goederen in onze winkel! Als team bouwen wij aan het blijven van dé omnichannel speler met…
Bunnik Plants
Bleiswijk
Je hebt ervaring met logistieke processen en een opleiding in die richting zou mooi zijn! Je zorgt er niet alleen voor dat onze mooie producten worden…
Ervaring in de logistiek of in een magazijnomgeving is niet vereist, je krijgt in het distributiecentrum een heldere uitleg over het werk.