Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.866 vacatures
Bek 1 op 1 publiceren
Veghel
Als Logistiek Medewerker maak je onderdeel uit van ons Retail Logistics Centre en ben je de schakel tussen logistiek en de productie. Dat is werken bij Bek!
Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onze binnenkomende producten en het efficiënt en veilig opslaan, verplaatsen en…
Raben
Uden +1 plaats
€10,38 - €12,58 per uur
Orderpicken, orders inpakken, verzendklaar maken van pallets, orders controleren, documenten van de binnengekomen en uitgaande goederen in orde maken.
Je bent in het bezit Hbo diploma logistieke richting. Ben jij een logistiek talent dat de orderstroom onder controle houdt?
Medux zorg voor welzijn
Helmond
Logistiek medewerker die zorgt dat Willem mobiel blijft. Je hebt minimaal mbo-3 werk- en denkniveau op logistiek gebied; Jouw drive is onze kracht.
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Just...
Grave
€2.683 per maand
Trouwens, hoewel je als medewerker services vooral administratief óf logistiek bezig bent, je bent allround genoeg om je collega’s te ondersteunen of –…
€5.414 per maand
Summa Transport en Logistiek (niveau 2, 3 en 4 bol en bbl) leidt zo’n 320 studenten op om op diverse functies in de transport en logistieke dienstverlening te…
DUW Logistiek
Veghel
€1.700 - €2.100 per maand
Het opruimen van binnenkomende goederen. Voor een technische groothandel in Veghel zijn wij op zoek naar een orderpicker. Als orderpicker bestaan je taken uit:
Je bent bezig met het hele logistieke proces, van opslag tot en met levering. In ons distributiecentrum in Uden hebben wij een gave baan voor je.
eyes + more
Son
Het verwerken en inruimen van binnen komende goederen. Ben jij op zoek naar een leuke logistieke baan? Controleren van producten op onder meer kwaliteit,…