Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Logistiek in Cuijk

Pagina 1 van 913 vacatures
€2.534 per maand
Daarnaast zorg je voor de ontvangst en verwerking van binnengekomen goederen en geneesmiddelen en verzorg je het voorraadbeheer.
Pets Place Boerenbond Retail B.V.
Wijchen
Waar tevens onze inkoop- en logistieke organisatie is gevestigd. Met een grote inkoop- en logistieke organisatie, ruim 200 winkels en 1.200 medewerkers bouwen…
Je bent eigenaar van jouw team en de logistieke processen. Je hebt minimaal enkele jaren ervaring met het leidinggeven aan logistieke teams.
CEVA
Venray
€500 per maand
CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij zoeken een gedreven stagiair met affiniteit voor de logistiek.
€1.703 - €1.859 per maand
Het logistieke hart van Intratuin Elst.’’. Je bent mede verantwoordelijk voor de afhandeling van de goederenstroom in het magazijn en het winkelklaar maken van…
Raben
Uden +1 plaats
€10,38 - €12,58 per uur
Orderpicken, orders inpakken, verzendklaar maken van pallets, orders controleren, documenten van de binnengekomen en uitgaande goederen in orde maken.
De wens is om de ondersteuning op termijn uit te breiden naar de gehele productgroep Logistiek & Services en mogelijk zelfs het gehele Servicebedrijf.
Vult voorraden aan, verricht bestellingen en controleert leveringen van goederen. Verzorgt het wegbrengen en ophalen van stukken / goederen …
€2.100 - €2.400 per maand
Omdat Trekpleister weet dat je alleen de beste prestaties samen bereikt, krijg je uitstekende begeleiding van jouw Districtmanager en jouw collega’s van het…
Kennis van logistieke en productieprocessen; De (kwaliteits)registratielijsten controleren op juistheid en volledigheid; Lees meer over Na-Nomi op de website: