Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.818 vacatures
Als Logistiek Medewerker verwerk je middels de sorteermachine binnengekomen goederen die moeten worden opslagen in ons magazijn.
€2.404 per maand
De medewerker Logistiek heeft intern contact met de collega’s van de inkoop, de servicedesk en overige medewerkers in de organisatie.
JP Haarlem
Hoofddorp
€11,72 per uur
Daarom vinden wij het erg belangrijk dat jij goed begeleid wordt om ook een van Nederlands netste logistiek medewerkers te worden!
Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de inslag, opslag, orderverzameling en uitgifte van goederen (verpakte etenswaren, dranken, disposables,…
Amsterdam Zuid
€1.816 - €2.488 per maand
Als logistiek medewerker transporteer jij met onze electrische wagens alle logistieke afvalstromen van het ziekenhuis. Wat we van je verwachten.
BBV Logistics Support
Schiphol
Een baan met veel eigen verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden tot allround Warehouse Medewerker; Als Magazijn Medewerker is je voornaamste doel het…
€2.000 - €2.500 per maand
Ervaring als customer service medewerker. Affiniteit met logistiek en transport. Dan ben jij wellicht wel de nieuwe customer service medewerker van Van Swieten.
Je hebt ervaring of kennis van een logistieke - , transport - of productieomgeving en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal ( Engelse taal is een…
Nelson Schoenen BV is een snelgroeiend familiebedrijf met zo’n 150 winkels, verdeeld over Nelson winkels, Ecco Brandstores, Timberland en Skechers shops.
De Menken keuken
Sassenheim
€2.631 per maand
Medewerker expeditie en logistiek (magazijn). Wat ga je doen als Medewerker expeditie en logistiek? Wat breng jij mee als Medewerker expeditie en logistiek?