Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Logistiek Medewerker in Hoofddorp

Pagina 1 van 1.953 vacatures
Als Logistiek Medewerker verwerk je middels de sorteermachine binnengekomen goederen die moeten worden opslagen in ons magazijn.
Amsterdam Zuid
€1.816 - €2.488 per maand
Als logistiek medewerker transporteer jij met onze electrische wagens alle logistieke afvalstromen van het ziekenhuis. Wat we van je verwachten.
€2.404 per maand
De medewerker Logistiek heeft intern contact met de collega’s van de inkoop, de servicedesk en overige medewerkers in de organisatie.
Nelson Schoenen BV is een snelgroeiend familiebedrijf met zo’n 150 winkels, verdeeld over Nelson winkels, Ecco Brandstores, Timberland en Skechers shops.
Als Medewerker Logistiek ben jij de sleutel voor het ordenen van onze goederen in onze winkel! Je werkt met jonge gemotiveerde collega's met korte lijnen en…
Topgeschenken Nederland BV
Nieuw-Vennep
€2.000 per maand
Groeit erg snel en daarom zijn wij voor de afdeling Logistiek op zoek naar een Logistiek medewerker. Als Logistiek medewerker ben jij samen met het team (ca.
Als medewerker logistiek zal je voornamelijk ingepland worden op de vroege ochtenden. Want als onze medewerkers groeien, dan groeit IKEA ook.
In rustigere periodes verricht je overige werkzaamheden - die in het verlengde van jouw werk als Chauffeur liggen - in ons Logistiek Centrum te Hoofddorp.
Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de inslag, opslag, orderverzameling en uitgifte van goederen (verpakte etenswaren, dranken, disposables,…
De Menken keuken
Sassenheim
€2.631 per maand
Medewerker expeditie en logistiek (magazijn). Wat ga je doen als Medewerker expeditie en logistiek? Wat breng jij mee als Medewerker expeditie en logistiek?