Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.645 vacatures
Als medewerker logistiek zal je voornamelijk ingepland worden op de vroege ochtenden. Want als onze medewerkers groeien, dan groeit IKEA ook.
€2.404 per maand
De medewerker Logistiek heeft intern contact met de collega’s van de inkoop, de servicedesk en overige medewerkers in de organisatie.
Weet je zeker dat jij de Medewerker Logistiek bent die wij zoeken? Als Medewerker Logistiek zorg jij ervoor dat alle in- en uitgaande goederen op hun plaats van…
Als Logistiek Medewerker verwerk je middels de sorteermachine binnengekomen goederen die moeten worden opslagen in ons magazijn.
JP Haarlem
Hoofddorp
€11,72 per uur
Daarom vinden wij het erg belangrijk dat jij goed begeleid wordt om ook een van Nederlands netste logistiek medewerkers te worden!
Als senior logistiek medewerker werk je met je hoofd én je handen. Als ideale senior logistiek medewerker ben je klantgericht, pragmatisch en zelfstandig, maar…
Amsterdam Zuid
€1.816 - €2.488 per maand
Als logistiek medewerker transporteer jij met onze electrische wagens alle logistieke afvalstromen van het ziekenhuis. Wat we van je verwachten.
JP Haarlem
Haarlem
€11,72 per uur
Als logistiek medewerker middag/avonddienst start je om 15:00 uur met het klaarzetten van meubelen voor transport. Je beheerst de Nederlandse taal goed.
De Menken keuken
Sassenheim
€2.631 per maand
Medewerker expeditie en logistiek (magazijn). Wat ga je doen als Medewerker expeditie en logistiek? Wat breng jij mee als Medewerker expeditie en logistiek?
Intersport Twinsport
Cruquius
Voor deze functie is Intersport Twinsport Cruquius op zoek naar een flexibele en hardwerkende logistiek medewerker. Wij zijn op zoek naar: