Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.353 vacatures
€2.404 per maand
De medewerker Logistiek heeft intern contact met de collega’s van de inkoop, de servicedesk en overige medewerkers in de organisatie.
Amsterdam Zuid
€1.816 - €2.488 per maand
Als logistiek medewerker transporteer jij met onze electrische wagens alle logistieke afvalstromen van het ziekenhuis. Wat we van je verwachten.
Amsterdam Centrum
Dit ga je doen als medewerker logistiek. Kunnen wij de logistieke werkzaamheden in jouw handen leggen? Wij zijn op zoek naar een collega die zowel doordeweeks…
€2.349 - €3.556 per maand
Wat breng jij mee als Facilitair medewerker? Logistieke werkzaamheden zoals het klaarzetten van acties en evenementen maken jouw functie compleet.
€2.729 per maand
De afdeling Logistiek verzorgd alle logistieke vraagstukken van de directie Stadswerken. De afdeling Logistiek bestaat uit 7 teams:
amsterdam&partners
Amsterdam
€340 per maand
Je draait als volwaardig medewerker mee binnen het team van Facility Management en ondersteunt onder meer het logistieke proces.
Amsterdam Oost
1e Lesdag Logistiek Vrijdag 18 oktober 2019 (voor West tijdens VST) Arnhem. WEST (AFM + Logistiek = combi), +/- 16 tot 18 deelnemers, Regio Haarlem/Amsterdam…
Dealconomy
Amsterdam
Controle en optimalisatie van het logistieke systeem; Onderhouden van artikel- en logistieke gegevens in de systemen; Een greep uit jouw werkzaamheden:
Jij bent een klantgerichte en flexibele logistiek medewerker met minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Waar kun je op rekenen?
Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de inslag, opslag, orderverzameling en uitgifte van goederen (verpakte etenswaren, dranken, disposables,…