Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 13.701 vacatures
€2.404 per maand
De medewerker Logistiek heeft intern contact met de collega’s van de inkoop, de servicedesk en overige medewerkers in de organisatie.
Gadero
Groningen
€1.900 per maand
Zendingen op route zetten en laden vrachtwagens (overslag medewerker). Verzendklaar maken kleine orders en ondersteunen afhalers/klanten (afhaal medewerker).
Als medewerker Goods Flow ben je een van de belangrijkste schakels in het logistieke process van IKEA. Want als onze medewerkers groeien, dan groeit IKEA ook.
€1.571 - €2.345 per maand
Als medewerker logistiek kom je te werken in een leuk en enthousiast team waar dienstverlening voorop staat. Jij hebt gevoel voor dienstverlening.
Dijklander
Hoorn
Het team bestaat uit 14 medewerkers. Je hebt ervaring in logistieke stromingen. Ons moderne OK-complex bestaat uit tien klinische operatiekamers waar 140…
€9,39 per uur
Doorgroeien tot meewerkend voorman behoort tot de mogelijkheden, en zelfs mogelijkheden tot logistiek medewerker bij de zustermaatschappij op lange termijn.
€2.300 - €2.900 per maand
Als Medewerker Logistiek ben jij verantwoordelijk voor de interne logistiek binnen Vrumona Supply. Wat ga je nu doen als Medewerker Logistiek?
Als Medewerker Logistiek ben jij de sleutel voor het ordenen van onze goederen in onze winkel! Je werkt met jonge gemotiveerde collega's met korte lijnen en…
Hulpmiddelencentrum
Houten
Je hebt een vakgerichte MBO opleiding (bij voorkeur logistiek of magazijnbeheer). Als medewerker logistiek draag je zorg voor een efficiënt voorraadbeheer…
€2.950 per maand
Je bent secuur en begrijpt logistieke processen. Je bent in bezit van een MBO-2 opleiding richting logistiek. Binnen de locatie Specialiteiten Roosendaal zoeken…