Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 445 vacatures
Als Medewerker bij Reverse Logistics ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor een goeie doorstroom van de retouren of reparaties.
Amsterdam Centrum
Dit ga je doen als medewerker logistiek. Kunnen wij de logistieke werkzaamheden in jouw handen leggen? Je taken bestaan hoofdzakelijk uit het laden, lossen en…
€2.597 - €3.435 per maand
In jouw functie als Administratief Support Medewerker maak je het verschil als: Voor onze IT support afdeling zijn wij op zoek naar een Administratief Support…
DeLaMar Theater
Amsterdam
Wij zoeken een logistiek medewerker. Als logistiek medewerker ben je een belangrijke schakel binnen de organisatie en verantwoordelijk voor alle logistieke…
Regional Jet Center
Schiphol
Ben je enthousiast en denk je geschikt te zijn voor de functie van Logistiek Medewerker A bij RJC? Je verzorgt de administratieve verwerking hiervan in Amos.
Schiphol
€2.000 - €2.500 per maand
Ervaring als customer service medewerker. Affiniteit met logistiek en transport. Dan ben jij wellicht wel de nieuwe customer service medewerker van Van Swieten.
€2.500 - €2.900 per maand
Wat ga je doen als Logistiek Administratief Medewerker? Als Logistiek Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor wat achter de schermen gebeurt.
Jij bent vaardig met logistieke systemen, administratief sterk en wil je verder ontwikkelen in de transportsector? En wat ga je allemaal doen?
De Koning Uitzendbureau
Nieuw-Vennep
Voor een opdrachtgever in Nieuw-Vennep, zijn wij per direct opzoek naar een Order Picker in combinatie met klantenservie.De baan zal bestaan uit ongeveer 35%…
€3.445 per maand
Bij SOZ werken ruim 200 medewerkers, verdeeld over zeven afdelingen: Aan de VU studeren ruim 24.500 studenten en werken ruim 4.600 medewerkers.