vacatures voor Lincks Personal Recruitment

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 103 vacatures
€2.000 per maand
Is geen vraag voor jou te lastig en krijg jij energie van het te woord staan van klanten? Weet jij ook nog eens bezoekers een warm welkom te geven?
€1.700 - €2.000 per maand
Neem dan contact op met Marissa Deuze | Lincks Personal Recruitment. Sta jij graag klanten te woord en is geen vraag voor jou te moeilijk?
€3.200 - €5.000 per maand
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Customer Service Medewerker voor een vooraanstaande en internationale organisatie in Ouderkerk aan de IJssel.
€7.000 - €9.000 per maand
Bedrijven zijn bij jou aan het juiste adres als ze hun productiviteit willen verhogen. Jij geeft als Business Manager Projecten bij IJssel Technologie in Zwolle…
€2.000 - €2.500 per maand
Lijkt het jou interessant om onderdeel te zijn van een specialistisch team en een belangrijk bijdrage te leveren aan de kwaliteit die ze bieden?
€4.800 - €6.800 per maand
Hebben kwaliteit en voedselveiligheid voor jou geen geheimen en ben jij in staat om dit binnen deze internationale organisatie naar een hoger plan te tillen?
€4.000 - €4.500 per maand
Zoek jij een uitdagende functie in een technische internationale organisatie? Geef je graag leiding aan een enthousiast team, heb je affiniteit met logistiek en…
€1.800 - €2.400 per maand
Ben jij een commercieel talent met oog voor de klant? Werk jij graag in een klein team met afwisselende werkzaamheden en voldoende ruimte om zelfstandig te…
€3.500 per maand
Wil jij reizen binnen Europa voor je werk? En wil je jouw passie voor techniek combineren met het signaleren en benutten van commerciële kansen?
€1.850 per maand
Ben jij net klaar met je studie en een administratief talent die let op de kleinste details? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vind jij het leuk…