Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Werkgever/Recruiter
Bedrijf

vacatures voor Laurens

Pagina 1 van 54 vacatures
Rotterdam
Wij zijn op zoek naar een ervaren Capaciteitsplanner. Ben jij nieuwsgierig en wil je hier meer over weten? Je werkt daarvoor onder andere met de operationele…
Rotterdam
Wil jij jouw werktijden en werklocatie zelf bepalen om je werk en privé goed te combineren? Dan ben je bij Flexzorg aan het juiste adres!
Rotterdam
Ben jij betrokken, verantwoordelijk en wil jij een bijdrage leveren om cliënten met dementie zo lang mogelijk in hun eigen woonomgeving te laten wonen met een…
Rotterdam
Is voor de locatie Antonius Binnenweg op zoek naar een deskundige en gedreven teamleider. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en voldoe jij aan het…
Rotterdam
Voor de regio Zuid op locatie Aesopus zijn wij op zoek naar een Teamleider Zorg en Welzijn. Iemand met ervaring binnen psychiatrie en een geboren manager.
Rotterdam
Voor ons thuiszorgteam gespecialiseerde verpleging zijn wij op zoek naar een professionele nieuwe collega. Ben jij in het bezit van het diploma Wondconsulent?
Rotterdam
Stel jij jezelf en je collega's altijd de vraag ''hoe kan het beter en hoe gaan we dit vervolgens bereiken en bewaken?''. Ben jij een motivator voor anderen?
Rotterdam
Vind jij het fijn om anderen te helpen? Wil jij zorg en ondersteuning geven aan ouderen? Word dan onze nieuwe collega Helpende voor minimaal 16 uur per week.
Rotterdam
Wij zoeken een energieke ergotherapeut voor 8 - 12 uur per week! Je bent verantwoordelijk voor het ergotherapeutisch onderzoek, de advisering en behandeling van…
Rotterdam
Ben jij een ervaren en ondernemende fysiotherapeut in de ouderenzorg en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan heeft mogelijkheden voor jou in Lansingerland!