Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 162 vacatures
In de rol van Lasser / Fitter kan je zelfstandig leidingwerk samenbouwen en/of ombouwen. Voor onze vestiging in de regio Zwolle komt Kuijpers Industrie graag in…
In de rol van Lasser / Fitter kan je zelfstandig leidingwerk samenbouwen en/of ombouwen. Kuijpers Industrie komt graag in contact met gedreven en enthousiaste…
Velmon MPC
Heemskerk
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inmeten, samenstellen en monteren van leidingwerk en componenten tot complete projecten in zowel staal als rvs.
Je zorgt kwalitatief en kwantitatief goed laswerk conform de interne procedures en de gestelde eisen van de opdrachtgever. Uitzicht op een vast dienstverband.
Voor de versterking van onze ploegen zijn wij op zoek naar fitters. Denys is een multi-specialistische bouwgroep met meer dan 2.500 medewerkers.
Je gaat meedraaien op alle afdelingen om een echte allround mogelijke fitter, lamineur en lasser te worden. Je gaat werken op de volgende afdelingen:
Bulthuis
Groningen
Het samenstellen van onderdelen en leidingen volgens tekening en/of mondelinge instructies. Op locatie passend maken van o.a.
Je stuurt een site team aan bestaande uit monteurs, technici, lassers, fitters, werkvoorbereiders, voormannen en een uitvoerder.
€2.598 per maand
Ben jij een flexibele en gedisciplineerde collega die klantgericht te werk gaat? Werk je zowel zelfstandig als in teamverband dan zijn wij opzoek naar jou!
€3.500 - €3.700 per maand
Je rapporteert dagelijks aan de chef werkplaats en werkt samen met andere lassers/ fitters en collega's. Daarom is jouw operationele ervaring als lasser en je…