Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Laborant

Pagina 1 van 568 vacatures
SEIN, locatie Noord- en Oost-Nederland
Zwolle
€2.336 - €3.490 per maand
Als laborant slaap-waakonderzoek ben je verantwoordelijk voor: Ben jij een laborant met affiniteit voor slaap-waakonderzoeken? Dan zijn wij op zoek naar jou.
Krimpen aan den IJssel
€2.006 - €3.335 per maand
Laboranten en experts in eigen laboratoria en (voor)onderzoeksruimtes; Een visuele weergave zegt soms meer dan duizend woorden. Het team is opgedeeld in:
Science at Work Staffing BV
Nijmegen +2 plaatsen
Leuke positie voor een microbiologisch laborant binnen de levensmiddelen sector. Als microbiologisch laborant is jouw belangrijkste taak het uitvoeren van…
€2.336 - €3.490 per maand
Je bent in het bezit van een diploma tot radiotherapeutisch laborant, of je studeert op korte termijn af; Het team bestaat uit 20 laboranten, 3 secretaresses, 3…
€2.591 - €4.225 per maand
Samen met andere senior laboranten verantwoordelijk voor 2e lijns-controle van uitgaande rapportages; Wij zijn op zoek naar een ervaren laborant met kwaliteiten…
Science at Work Staffing BV
Volendam
Laborant die verantwoordelijk wordt voor grondstof en eindproduct controle met klassiek microbiologische technieken, verpakkingscontrole en visuele inspecties.
Science at Work Staffing BV
Den Haag
Voor deze functie zijn we op zoek naar een laborant met het volgende profiel: Uitdagende functie als immunologisch laborant op een R&D afdeling van een…
Science at Work Staffing BV
Amsterdam
€2.000 - €2.500 per maand
Functie waarbij je zal bijdragen aan de ontwikkeling van de celkweek-, incubatie- en zuiveringsprocessen binnen groeiende biotech organisatie.
€2.665 per maand
Een fijne collega in het bezit van het diploma Doktersassistent, Verpleegkundige of een afgeronde opleiding tot Laborant. Dan zijn wij op zoek naar jou!
Normec Foodcare
Nederland
€1.800 - €2.500 per maand
Minimaal 2 jaar werkervaring met het uitvoeren van (klassieke) microbiologische analyses bij voorkeur als laborant in een productieomgeving.