Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Krosto Techniek

Pagina 1 van 343 vacatures
Solliciteer via Krosto Techniek op deze uitdagende vacature voor een Klantcontactcentrum Medewerker in de omgeving van Alkmaar! Je bent nauwkeurig en flexibel.
Krosto Techniek heeft namens een opdrachtgever een uitdagende technische vacature voor een Technicus Lifttechniek in Hilversum. Je hebt aanleg voor techniek.
€3.500 - €4.500 per maand
Solliciteer via Krosto Techniek op deze uitdagende vacature voor een Technische Dienst / Hoofd TD in de omgeving Utrecht! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?
Solliciteer via Krosto Techniek op deze uitdagende vacature voor een Beveiligingsmonteur in de omgeving Utrecht! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?
Solliciteer via Krosto Techniek op deze uitdagende vacature voor een Servicedesk Medewerker Schiphol in de omgeving van Schiphol! Geen ervaring in het veld?
€2.200 per maand
Solliciteer via Krosto Techniek op deze uitdagende vacature voor een hulpmonteur koeltechniek in de omgeving van Arnhem (Gelderland)! Eigen vervoer is een pré.
Solliciteer via Krosto Techniek op deze uitdagende vacature voor een servicetechnicus in de omgeving van Utrecht! Je weet alles van meet- en regelsystemen.
Utrecht Binnenstad
Solliciteer via Krosto Techniek op deze uitdagende vacature voor een Site Supervisor in de omgeving Utrecht! Namens een opdrachtgever mag Krosto Techniek je een…
Solliciteer via Krosto Techniek op deze uitdagende vacature voor een Apparatenbouwer in de omgeving van Schiedam! Je repareert en/of stelt warmtewisselaars.
Krosto Techniek heeft namens een opdrachtgever een uitdagende technische vacature voor een servicespecialist E/W in de regio van IJsselstein (Utrecht).