vacatures voor Koerier in Gemeente Steenwijkerland

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 22 vacatures
Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou. Bij alles wat jij doet, zorg jij dat de bezorging volledig in dienst staat van die ene persoon waar het…
Amslod
Meppel
Als E-bike bezorger start je ’s ochtends met het laden van de aangeschafte Amslod E-bikes. Dankzij ons planningssyteem weet je precies welke fiets waar moet…
Droom jij s ’nachts over google-maps en de snelste routes over land? Ben jij ook nog eens enthousiast, flexibel en op zoek naar een leuke bijbaan?
Ma Di Wo Do Vr Za Zo. (BIJ)BAAN ALS BEZORGER (PER FIETS, BROMMER OF AUTO). Ben je graag onderweg en op zoek naar afwisselend werk? JA, IK WIL DEZE BAAN.
€1.799 per maand
Voor onze opdrachtgever in Steenwijk zijn wij op zoek naar mensen die parttime willen werken via een oproeppool vanwege de toenemende drukte.
Ben je in het bezit van een rijbewijs, 5 dagen per week beschikbaar en wil je ook af en toe op een zaterdag werken? Dan hebben wij een leuke job voor jou!
Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou. Bij alles wat jij doet, zorg jij dat de bezorging volledig in dienst staat van die ene persoon waar het…
€11,11 per uur
Jouw taak is het bezorgen van glas aan particulieren en bedrijven. Er worden altijd afspraken gemaakt over het samen tillen van de geleverde goederen.
IJsselmuiden
Ben jij proactief en sociaal ingesteld? Ben jij graag onderweg met de auto? Misschien ben jij dan diegene die wij zoeken! In- en uitladen van de bussen.
UPS Nederland
Heerenveen
Veel organisaties noemen het gewoon chauffeur, bij UPS gaan we een stap verder en noemen we het Service Provider. Wat doe je op een dag?*. Als je in je C.V.
Deze werkgever werft via Indeed