vacatures voor Koerier in Asten

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 180 vacatures
€11,38 per uur
Dit ga jij als koerier doen. Kom dan werken als koerier bij DHL Express! Voor de vacature koerier Eindhoven zoeken wij jou; 13.00 tot maximaal 21.00 uur.
DUW Logistiek
Geldrop
€10,93 - €11,82 per uur
Als koerier bestaan je taken uit: Voor een logistiek dienstverlener in Geldrop zijn wij op zoek naar een koerier in de dagdienst met B-rijbewijs.
€10,73 per uur
Als Koerier bij DHL Beringe ben jij verantwoordelijk voor het op tijd en veilig aankomen van pakketten die klanten hebben besteld.
€9 - €13 per uur
Wat ga je doen als koerier? Heb je interesse om aan de slag te gaan als koerier? Voor een opdrachtgever in Geldrop zijn wij op zoek naar een chauffeur / koerier…
Van de Weijer
Geldrop
Als bezorger zorg je voor tevreden klanten door de producten perfect te bezorgen en te installeren. Het vereist een ijzersterke conditie, techniek en een enorme…
€11,85 per uur
‘Ha fijn dat je er bent!’. Een plek ergens in het land. Het leven draait op volle toeren, iedereen probeert het maximale uit zijn dag te halen.
Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou. Bij alles wat jij doet, zorg jij dat de bezorging volledig in dienst staat van die ene persoon waar het…
€1.642 - €1.800 per maand
Jij bent het gezicht van onze opdrachtgever. Jij bent vaak onderweg en levert bij de klanten de automaterialen af. € 1.642,00 - € 1800,00 bruto per maand.
Weekenden + Door de week + Avonden. Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het bezorgen en op…
Accres HR solutions
Someren
Als Koerier Bouwmaterialen en Sanitair zorg je voor het klaarzetten en vervoeren van goederen naar projecten binnen de regio. Verloning volgens de cao NBBU.