Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Koerier Rijbewijs B in Rotterdam

Pagina 1 van 62 vacatures
€11,38 per uur
Dit ga jij als koerier doen. Kom dan werken als koerier bij DHL Express! Voor de vacature koerier Rotterdam - Den Haag, zoeken wij jou;
€12,55 per uur
Een geldig B rijbewijs heb je nodig om op de grote bakwagen van onze klant te mogen rijden. Jij bent geen koerier maar een service medewerker!
GEA XPRESS
Den Haag
Ter versterking van onze teams in Den Haag, Katwijk en Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar chauffeurs. Wij zijn een jong team van mannen en vrouwen die op…
Mijn uitzendbureau
Schiedam
Orders picken, inpakken van de bestelbussen voor de koeriers en zelf ook inspringen om speod bestellingen weg te brengen naar klanten.
Rotterdam
€1.827 per maand
Heb jij je rijbewijs B langer dan één jaar, maar nog geen 2 jaar? Erik de Graaf, koerier CoolblueBezorgt Tilburg. 'Werken als koerier is elke dag een feestje.
Rotterdam Noord
€13,53 per uur
In het bezit bent van rijbewijs B. Wil jij binnenkort ook als koerier starten? Wat je doet als koerier voor de AH online. Raampje open muziekje aan en gaan!
Intermed Uitzendbureau
Schiedam
€1.845 per maand
Orders picken, inpakken van de bestelbussen voor de koeriers en zelf ook inspringen om speod bestellingen weg te brengen naar klanten. MBO werk en denk niveau.
€10,68 - €11,00 per uur
Heb je ervaring als koerier? Je hebt rijervaring en een rijbewijs B. Als koerier bezorg je de pakketjes aan huis en neemt eventuele retouren mee terug naar het…
Rotterdam
€1.827 per maand
Heb jij je rijbewijs B langer dan één jaar, maar nog geen 2 jaar? De kans om je te ontwikkelen als leidinggevende, bijvoorbeeld door A-Team koerier te worden en…
€13,53 per uur
Beschik je over een rijbewijs B. Werken als koerier bij Albert Heijn Online. Wil jij binnenkort aan de slag als koerier? Vanaf 16 uur per week.