Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 4.485 vacatures
€2.025 per maand
Ben jij klaar voor klantenservice op het hoogste niveau? Ben jij 24/7 online en denk je in hashtags, DM’s, gifjes en emoji’s? Are you a travel troubleshooter.
€2.025 per maand
Als klantenservice medewerker ben jij de oren en stem van KLM. Ben jij klaar voor klantenservice op het hoogste niveau? Waar denk jij aan bij ‘klantenservice’?
€2.025 per maand
Als klantenservice medewerker ben jij de oren en stem van KLM. Bij voorkeur heb je ervaring met werken bij een callcenter of klantenservice.
€11,60 per uur
Als Klantenservice medewerker wil jij de klant zo goed mogelijk helpen. Naast het telefonisch te woord staan van cliënten, zet jij je als telefonisch…
€2.000 - €2.500 per maand
Als medewerker klantenservice zorg jij voor een klantgerichte en correcte orderopname van verschillende producten, zoals: Heb jij affiniteit met de zorg?
€2.000 per maand
Klantenservice medewerker, 20-30 uur (Amsterdam). Spreekt deze veelzijdige baan als klantenservice medewerker jou aan? U heeft een vraag over de was app?
Als Klantenservice Medewerker heb je een klantvriendelijke houding, uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je stressbestendig; Wat wij van jou vragen.
€9,50 per uur
Als Klantenservice Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten van de webshop en winkels van de Lidl. Woon je iets verder weg?
Als medewerker klantenservice ben je het eerste aanspreekpunt voor verkopers en kopers. Wat houdt het werk in? Klanttevredenheid is jouw belangrijkste doel.
€2.300 per maand
Voor een Voor een opdrachtgever in De Meern, een dorp in de buurt van Utrecht, zijn we met spoed op zoek naar een klantenservice medewerker.