vacatures voor Kinderen Jeugdzorg in Zwolle

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 14 vacatures
€2.724 - €4.092 per maand
De veiligheid van een kind of kinderen in een gezin: Als Jeugdbeschermer ontferm jij je over de kinderen die ernstig beschadigd zijn of dreigen te raken.
Jij hebt affiniteit met de jeugdzorg en hebt ervaring met meerdere doelgroepen. Ter uitbreiding van onze talentenpool ben ik altijd op zoek naar professionals…
Meppel
Als jeugdconsulent ben je verantwoordelijk voor de zorg die kinderen en jeugdigen krijgen binnen de gemeente. Dan is dit een leuke opdracht voor jou.
Voor onze opdrachtgever in Lelystad ben ik per 1 april op zoek naar een gezinscoach voor 16 - 18 uur per week. Waarmee help je de gezinnen?
Zwolle
Denk hierbij aan de decentralisatie van de jeugdzorg en herziening van het basispakket. De afdeling Jeugdgezondheidszorg waar jij komt te werken staat naast…
Heb jij affiniteit met Basis-GGZ, specialistische GGZ, jeugdzorg of forensische-, verslavings- of gehandicaptenzorg? Vaak gaat dit ook in combinatie met elkaar.
Affiniteit met kinderen en jeugd. Deze kinderen hebben complexe problemen en krijgen hulp aangeboden thuis, op school of in de wijk.
Karakter is een kinder- en jeugdpsychiatrische instelling en richt zich op kinderen, adolescenten en gezinnen met de meest complexe psychiatrische problemen.
Zwolle
Jij hebt affiniteit met kinderen en jeugd; Je voert als jeugdarts periodiek gezondheidskundig onderzoek bij kinderen van 0-4 jaar.
autismehuis
Zwolle
Deze werkgever werft via Indeed
Als groepsbegeleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het persoonlijk begeleidingsplan van de kinderen en jongeren. Dan zijn we op zoek naar jou!