Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 418 vacatures
Als kassamedewerker bepaal je mede de sfeer voor de klanten. Weekenden + Door de week + Avonden. Wij bieden je een zelfstandige functie op de kassa-afdeling.
Houd jij niet van stilzitten? Kom dan werken bij DEEN supermarkten, want er zijn volop mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan! Hier word je toch BLIJ van!
Word jij onze nieuwe aankomend kassamedewerker? Dit ga je doen als aankomend kassamedewerker. Dit breng je mee als aankomend kassamedewerker:
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze kassamedewerker: … heb je werkervaring in de detailhandel, bij voorkeur als kassamedewerker. Jij verplaatst je in de Klant.
Onze kassamedewerkers maken het verschil. Jij benut als communicatief vaardige kassamedewerker elke kans die je ziet door: De werksfeer is erg goed.
€5 - €12 per uur
Wat doe je als kassamedewerker? Je krijgt van ons in deze bijbaan als kassamedewerker: Reageer en ontdek hoe leuk het werken in een bouwmarkt is!Een bijbaan als…
Zie jij een baan als kassamedewerker wel zitten? Als kassamedewerker ben je één van de belangrijkste schakels in de winkel. Hecht veel waarde aan details.
Word jij onze nieuwe kassamedewerker? Dit ga je doen als kassamedewerker. Dit breng je mee als kassamedewerker: En daar ben je trots op; Maar dat is niet alles.
Als Kassamedewerker ben jij het visitekaartje van onze winkel! Wil jij flexibel werken en als Kassamedewerker aan de slag? Sluit je dan aan bij ons team!
Als Kassamedewerker ben jij het visitekaartje van onze winkel! Wil jij flexibel werken en als Kassamedewerker aan de slag? Sluit je dan aan bij ons team!