vacatures voor Kassamedewerker in Gouda

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Werkgever/Recruiter
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 243 vacatures
Wij bieden je een zelfstandige functie op de kassa-afdeling. … Als kassamedewerker bepaal je mede de sfeer voor de klanten.
Als medewerker Kassa en Service bij Praxis ben jij het visitekaartje voor onze klanten. Je werkt zowel achter de kassa als bij de servicebalie en zorgt ervoor…
Krimpen aan den IJssel +2 plaatsen
Zie jij jezelf al zitten? … Als Kassamedewerker ben je ook. … Terwijl je als kassamedewerker veel in de weer bent met geld, verdien je zelf ook een leuk salaris.
Dit ga je doen als aankomend kassamedewerker. … Dit breng je mee als aankomend kassamedewerker: … Word jij onze nieuwe aankomend kassamedewerker?
En daar ben je trots op; … Dit ga je doen als kassamedewerker. … Maar dat is niet alles. … Dit breng je mee als kassamedewerker: … Word jij onze nieuwe kassamedewerker?
Een baan als verkoopmedewerker bij Lidl is veelzijdig en afwisselend, want wij willen dat jij een echte allrounder wordt. … Zo leer je snel hoe het werkt bij ons.
Als medewerker kassa bij Praxis ben jij het visitekaartje voor onze klanten. Je werkt achter de kassa en zorgt ervoor dat de klant met een glimlach de winkel…
Een baan die wérkt naast het leren. Je verdient het, als hulpkracht bij Jumbo. … Als jij denkt dat het nog beter kan voor onze klanten, dan zoeken we jou!
Als hulpkracht bij Lidl heb je een afwisselende baan, want wij maken van jou een echte allrounder. Je vult de schappen aan met artikelen uit het magazijn.
Van hulpkracht Kassa tot afdelingsmanager in vier jaar. Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou. Jij steekt graag je handen uit de mouwen.