Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 233 vacatures
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze kassamedewerker: … heb je werkervaring in de detailhandel, bij voorkeur als kassamedewerker. Jij verplaatst je in de Klant.
Maar deze bijbaan als kassamedewerker is meer! … als kassamedewerker bij Dirk maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon?
Als kassamedewerker bepaal je mede de sfeer voor de klanten. Doordeweeks + Weekenden + 's Avonds. Wij bieden je een zelfstandige functie op de kassa-afdeling.
Word jij onze nieuwe kassamedewerker? Dit ga je doen als kassamedewerker. Dit breng je mee als kassamedewerker: En daar ben je trots op; Maar dat is niet alles.
Als Kassamedewerker ben jij het visitekaartje van onze winkel! Wil jij flexibel werken en als Kassamedewerker aan de slag? Sluit je dan aan bij ons team!
Wij zijn op zoek naar kassamedewerkers die 12 - 20 uur per week willen werken. IKEA is een van de meest succesvolle merken op het gebied van woninginrichting…
Als Kassamedewerker ben je ook. Terwijl je als kassamedewerker veel in de weer bent met geld, verdien je zelf ook een leuk salaris. Zie jij jezelf al zitten?
Hoe ziet je dag eruit als kassamedewerker? Als kassamedewerker bij Lucardi krijg je een update van de shopmanager, je hoort wat de targets van de dag zijn.
Word jij onze nieuwe aankomend kassamedewerker? Dit ga je doen als aankomend kassamedewerker. Dit breng je mee als aankomend kassamedewerker:
En ben je een pietje-precies? Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en…