Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.914 vacatures
Als kassamedewerker bepaal je mede de sfeer voor de klanten. Wij bieden je een zelfstandige functie op de kassa-afdeling.
Als Kassamedewerker ben je ook. Terwijl je als kassamedewerker veel in de weer bent met geld, verdien je zelf ook een leuk salaris. Zie jij jezelf al zitten?
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze kassamedewerker: … heb je werkervaring in de detailhandel, bij voorkeur als kassamedewerker. Jij verplaatst je in de Klant.
Houd jij niet van stilzitten? Kom dan werken bij DEEN supermarkten, want er zijn volop mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan! Hier word je toch BLIJ van!
… als kassamedewerker bij DekaMarkt maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie…
Zie jij een baan als kassamedewerker wel zitten? Als kassamedewerker ben je één van de belangrijkste schakels in de winkel. Hecht veel waarde aan details.
Word jij onze nieuwe aankomend kassamedewerker? Dit ga je doen als aankomend kassamedewerker. Dit breng je mee als aankomend kassamedewerker:
Als kassamedewerker ben je ook. Terwijl je als kassamedewerker veel in de weer bent met geld, verdien je zelf ook een leuk salaris. Zie jij jezelf al zitten?
De Bosrand Tuincentrum
Wassenaar
Kassamedewerker bij de Bosrand is een afwisselende functie! De Bosrand, een uniek familiebedrijf! De Bosrand is een familiebedrijf bestaande uit verschillende…
Word jij onze nieuwe kassamedewerker? Dit ga je doen als kassamedewerker. Dit breng je mee als kassamedewerker: En daar ben je trots op; Maar dat is niet alles.