Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.110 vacatures
Stichting Dynamo
Amsterdam
Dynamo zoekt vrijwilligers die Sociaal-juridische en administratieve ondersteuning kunnen bieden aan bewoners van IJburg en Zeeburg.
Stichting Spirit
Amsterdam Zuid
€1.915 - €2.708 per maand
Spirit en de Bascule zijn op weg naar een juridische fusie. Het servicepunt bestaat uit een secretariaat, trainers/onderzoekers, consulenten pleegzorg en…
€3.700 - €6.100 per maand
Je bent 3e of 4e jaars MBO student Juridisch Administratief Dienstverlener. De afdeling Expertisecentrum Toetsingen bestaat uit een enthousiaste groep van…
Een enthousiaste stagiaire voor het cluster Juridische Zaken. Binnen het parket Noord-Holland, afdeling Beleid & Strategie, bevindt zich het cluster Juridische…
€3.180 - €5.200 per maand
Minimaal hbo/wo werk- en denkniveau, bij voorkeur met een opleiding op economisch- of juridisch gebied of criminologie; Je bent 32-36 uur per week beschikbaar.
De mogelijkheid om te rouleren naar andere teams binnen de rechtbank en zo je juridische kennis te verbreden. 26 oktober Nog 5 dagen. Wat krijg je ervoor terug?
Wij ondersteunen de directie en de business Areas op breed juridisch terrein, waarbij iedere jurist zijn of haar specifieke aandachtsgebied heeft.
€4.850 - €6.650 per maand
Corporate Legal is onderverdeeld in twee juridische teams: Het doel van Corporate Legal is om Royal Schiphol Group in staat te stellen haar strategie optimaal…
€2.631 - €4.229 per maand
Het Functioneel Parket biedt medewerkers verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in een dynamische juridische omgeving. Dan zijn we op zoek naar jou!
SUREbusiness
Amstelveen
Minimaal HBO werk- en denkniveau bij voorkeur met een juridische achtergrond; Compliance medewerker m/v pt (24 upw). We zijn gevestigd in Amstelveen.