Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Juridische in Gemeente Nieuwegein

Pagina 1 van 637 vacatures
Onderwerpen die hierbij horen zijn meer oog voor slachtoffers, snelheid in afhandeling van zaken, ontnemen van crimineel vermogen, daadwerkelijke, snelle en…
Utrecht
€2.551 per maand
Kennis en/of ervaring met administratief juridische werkzaamheden heeft de voorkeur. Je hebt regelmatig telefonisch en/of schriftelijk contact met de juridisch…
Utrecht Binnenstad
€2.750 - €3.100 per maand
Hierbij ben jij verantwoordelijk als ''1st Line of Defence'' binnen de afdeling Commercial Banking ten aanzien van de juistheid van de juridische klantdossiers,…
Utrecht
€2.743 per maand
Kennis en/of ervaring met administratief juridische werkzaamheden heeft de voorkeur. Management Ondersteuner AO, B&B en Wzd. Ben jij een spin in het web?
€2.793 - €4.564 per maand
Het Bedrijfsbureau bestaat hiernaast uit de afdelingen HRM, Juridisch-, Beleids-, Facilitaire- en Directiezaken. Over het Leger des Heils.
€2.683 - €4.905 per maand
Je hebt een hbo-diploma, het liefst in een juridische afstudeerrichting. “Misbruik van toeslagen aanpakken en een bijdrage leveren aan rechtvaardigheid!
Medirisk
Utrecht
Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en ruime ervaring met uiteenlopende administratieve en secretariële werkzaamheden, bij voorkeur in een juridische…
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Openbaar Mi...
Utrecht
Het laten vertalen en verstrekken van juridische stukken. Je hebt kennis van de strafrechtketen en gebruikte juridische terminologie. 27 september Nog 5 dagen.
€3.083 per maand
Je ondersteunt de juridisch adviseurs in organisatorische taken. Je ben ook inzetbaar voor inhoudelijke afhandeling van minder complexe juridische zaken.
Brainnet B.V.
Nieuwegein
Relevante juridische kennis of werkervaring is een pré; Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het complete contractbeheer van Brainnet.