Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 823 vacatures
Baas
Rotterdam
De rol van werkvoorbereider wordt steeds belangrijker, mede doordat klanten de werkvoorbereiding vaker uitbesteden. Jouw manager en collega’s gaan jou inwerken.
The Spindle
Nederland
"Niets is mij teveel gevraagd, samen met mijn collega's zorg ik ervoor dat onze projecten en opdrachten een succes worden!".
€2.750 - €3.500 per maand
Als junior werkvoorbereider bezoek je ook regelmatig de diverse projectlocaties verspreid door het land. Jij houdt contact met leveranciers en onderaannemers,…
RECO Lift Solutions
Waddinxveen
Een typische dag als Junior Werkvoorbereider bij RECO Lift Solutions. "Als Junior Werkvoorbereider werk ik veel samen met onze planner.
Amsterdam Zuid
€2.351 - €3.184 per maand
Als junior werkvoorbereider werk jij mee aan uitdagende projecten. Als junior werkvoorbereider heb je de kans om je verder te ontwikkelen bij Amsterdam UMC,…
Van Vulpen
Gorinchem
(Junior) Werkvoorbereider – onderdeel aansluitingen (M/V). Als junior werkvoorbereider op het onderdeel aansluitingen ben je verantwoordelijk voor de…
Als werkvoorbereider bij Verwater werk je op onze projectsites. Als een multidisciplinaire werkvoorbereider houd jij je met de verschillende disciplines bezig.
ROBOUW
De Bilt
Dan ben jij wellicht de Calculator / Werkvoorbereider die wij zoeken. RoBouw is gespecialiseerd in aanbouw, verbouwingen, renovatie en onderhoud van gebouwen.
Ben jij onlangs afgestudeerd en op zoek naar een gave startersfunctie inclusief leaseauto en doorgroeimogelijkheden? Een greep uit jouw werkzaamheden.
Denys
Moerdijk
Als werkvoorbereider werk je mee aan de technische en administratieve voorbereiding van diverse projecten. Denys is een multi-specialistische bouwgroep met meer…