Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Junior Projectleider

Pagina 1 van 1.074 vacatures
Amsterdam
Kom jij hét verschil maken bij een organisatie die mens en natuur verbindt? Voor ons team in Amsterdam zoeken wij een. Daarbij focussen we op vier kernthema’s:
Junior Projectleider Supply Chain – Home Delivery, 36 u/pw, standplaats: Deze kwaliteiten heb jij Junior Projectleider Supply Chain – Home Delivery.
Tauw
Nederland
Als junior projectleider ben je verantwoordelijk voor de operationele en organisatorische aspecten binnen projecten. Je standplaats is Utrecht of Eindhoven.
€3.850 - €5.350 per maand
Projectleider voor het realiseren van procesoplossingen en innovaties (non-asset / digitaal). Als Process Developer ontwikkel je de processen op de luchthaven.
€2.300 - €2.600 per maand
Jij leidt nu al, als junior Projectleider, innovatieve projecten tussen €3 en €10 miljoen. Je hebt het lef en de ambitie om binnen 3 jaar door te groeien tot…
€4.481 per maand
De junior onderzoeker werkt vanuit de afdeling Centrum voor Evidence-Based Education (CEBE) van het Amsterdam UMC; Wat we van je verwachten.
ASN Installaties
Dokkum
Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de klantenvraag naar concrete oplossingen. Je bent en voelt je verantwoordelijk voor het budget…
€4.156 per maand
Werk waar je trots op kan zijn. Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Er rijden straks veel meer elektrische auto’s.
De Duurzame Adviseurs
Amersfoort
Uiteraard doe je dit in samenwerking met de projectleider van onze Stichting Nederland CO2 Neutraal. Binnen onze stichting Nederland CO2 Neutraal organiseren we…
RPR stakeholdermanagers
Reeuwijk
€2.500 - €3.500 per maand
Ben jij die Junior Projectleider die net als RPR nieuwsgierig en gedreven is? Vanwege uitbreiding zoeken wij een junior projectleider die met een frisse blik…