vacatures voor Journalistiek in Leiden

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 107 vacatures
Hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een journalistieke richting of richting Marketing & Communicatie; Een fulltime werkweek van 36 uur.
Je bent student aan een HBO of academische opleiding op het gebied van communicatie, journalistiek of politicologie/bestuurskunde.
evofenedex
Zoetermeer
€2.500 per maand
Een opleiding in de richting van journalistiek of communicatie is een pre. Ter ondersteuning van onze redactie zijn wij per direct op zoek naar een.
DPG Media
Leiden
Hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een journalistieke richting of richting Marketing & Communicatie; Een fulltime werkweek van 36 uur.
€2.495 - €4.132 per maand
Een hbo-diploma, bij voorkeur in de richting communicatie of journalistiek; Draai jij je hand niet om voor woordvoering, ook niet bij gevoelige issues?
PvdA
Den Haag Centrum
€3.177 - €4.178 per maand
Afgeronde relevante opleiding (marketing, communicatie of journalistiek). Ben jij onze nieuwe online alleskunner?*. Solliciteer dan op deze vacature.
Heb je vanuit stage en/of werkervaring opgedaan binnen de journalistiek of media. Heb je een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van Marketing …
Een redacteur met minimaal een afgeronde hbo-opleiding (bijvoorbeeld rechten, journalistiek of communicatie) en je hebt relevante werkervaring.
Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Inspe...
Den Haag
Je hebt een hbo-diploma communicatie of journalistiek. Reclame / communicatie / marketing / PR / voorl. 9 oktober Nog 7 dagen. Minimaal aantal uren per week.
Stichting Vluchteling
Den Haag
Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van communicatie, journalistiek. Stichting Vluchteling is een noodhulporganisatie die zich wereldwijd inzet…