vacatures voor Jongeren in Nieuwegein

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 309 vacatures
TeamAlert
Utrecht
Verder ben je heel nieuwsgierig naar waarom jongeren zich gedragen zoals ze zich gedragen. Op die manier zorg jij ervoor dat we impact hebben op het leven van…
€2.807 per maand
Er wordt 24 uurs zorg geboden aan de jongeren waardoor je diensten onregelmatig zullen zijn. De groep is ingericht op de behoefte van de jongeren:
Nationale Jeugdraad (NJR)
Utrecht
Bovendien is de NJR werkgroep VN Jongeren dé plek om met andere enthousiaste en betrokken jongeren van gedachten te wisselen over uiteenlopende onderwerpen.
Samen Veilig Midden-Nederland
Nieuwegein +1 plaats
€2.724 - €4.092 per maand
Je onderzoekt meldingen, beoordeelt de veiligheid van jongeren en hun gezin en voert jeugdbeschermings- en jeugdreclasseringsmaatregelen uit.
Sport, onderwijs, jeugd & jongeren, kunst & cultuur, evenementen, Wet maatschappelijk ondersteuning en werk & inkomen. Michiel van Wessem (bureau K+V).
Gezinshuis.com
Utrecht
Je zorgt, eventueel samen met je partner, voor enkele kinderen en jongeren gedurende langere tijd van hun leven. Dit doe je niet alleen.
Je bent 18 jaar of ouder (er is beperkt plek als je jonger bent dan 18 jaar). Gracenote is an entertainment data and technology provider powering the world’s…
Het Houtens
Houten
De jongeren stellen zich toegankelijk op en zijn vriendelijk. Zo worden deze jongeren klaargestoomd om zich na de middelbare school verder te ontplooien.
€2.662 - €4.039 per maand
Vanuit christelijke waarden bieden wij kinderen, jongeren en volwassenen in kwetsbare situaties een nieuw perspectief op een zinvol leven, in een geaccepteerde…
€1.898 - €2.807 per maand
Groepsleider LVB Jongeren | Parttime. Wij leren hoe de jongeren zich staande kunnen houden. Je onderhoudt contacten met alle betrokkenen rondom de jongeren en…