Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 455 vacatures
JADOS
Breda
€2.611 - €3.571 per maand
Als jobcoach, coach en ondersteun je cliënten met autisme bij het vinden en behouden van werk (werktoeleiding en jobcoaching). Wat vragen we van je?
Je werkt samen met twee jobcoaches. Als jobcoach maak je deel uit van een landelijk team dat centraal wordt aangestuurd. Je doet het op jouw eigen wijze.
Het Werk Bedrijf
Den Haag Centrum
Minimaal 2 jaar werkervaring als (aspirant) jobcoach. Als Jobcoach is het jouw doel om mensen te faciliteren bij de ontwikkeling naar- en op werk.
De vrijwillige jobcoach van Stichting VluchtelingenWerk Noordwest-Nederland biedt maatwerk aan vluchtelingen om stappen te zetten in de maatschappij richting…
€2.554 - €3.452 per maand
‘‘Als jobcoach heb je veel verschillende contacten: De intermediair tussen het UWV, de externe jobcoach en onze organisatie, dat ben jij.
Utrecht Binnenstad
€2.695 - €4.332 per maand
Dit ben jij als jobcoach: Misschien ben jij dé Jobcoach die wij zoeken voor de Belastingdienst. Als Jobcoach bij de Belastingdienst ben je verantwoordelijk voor…
Je beschikt over een erkend Jobcoach diploma. Dit is jouw baan en jij bent onze nieuwe Jobcoach. Komt dat even mooi uit! Maar hoe weten wij dan wat jij zoekt?
id Plein
Nederland
Trainee Loopbaanprofessional (AD, Jobcoach, Re-integratiecoach, Loopbaancoach). Of je jezelf nu als loopbaancoach, arbeidsmakelaar, re-integratiedeskundige,…
Amsterdam Centrum
€2.527 - €3.712 per maand
Wat ga je doen als jobcoach bij de Gemeente Amsterdam? Als jobcoach begeleid je deelnemers die niet zelfstandig het minimumloon kunnen verdienen.
Mobiliteitscentrum Regio West-Brabant
Gemeente Roosendaal
€4.362 per maand
Tijdens het dienstverband van de doelgroepmedewerker heb je regelmatig contact met verschillende partijen zoals de interne begeleider op de werkvloer, Werkplein…