vacatures voor Jaarbeurs in Utrecht (provincie)

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 66 vacatures
Het betreft een parttime functie van minimaal 5 uur per week in onze bioscoop Kinepolis Utrecht, Jaarbeurs. We bieden je een gevarieerde job in een dynamische…
Jaarbeurs gelooft in de kracht van live en écht persoonlijk contact. Als Accountmanager wordt je verantwoordelijk voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (KCJ).
Jaarbeurs gelooft in de kracht van live en écht persoonlijk contact. Bij Jaarbeurs werk je op een centrale toplocatie, naast station Utrecht Centraal.
Bij Jaarbeurs werk je op een centrale toplocatie, naast station Utrecht Centraal. Bij Jaarbeurs draait het om mooie ontmoetingen, interactie en elkaar in de…
Utrecht Zuidwest
Doordeweeks ontvangt het hotel in Utrecht veel zakelijke gasten uit de bouw, die de Jaarbeurs bezoeken en zakelijke gasten van de verschillende bedrijven rondom…
Je werkt binnen het Events & Exhibition Centre van Jaarbeurs. Jaarbeurs gelooft in de kracht van live en écht persoonlijk contact. Daarom bieden wij jou ruimte:
Utrecht
€10,40 per uur
Word jij onze nieuwe medewerker bij Jaarbeurs? Kom dan het keukenteam team van Jaarbeurs versterken! Je bent voornamelijk aan het werk in de keuken van de…
Jaarbeurs MeetUp, Supernova en Media Plaza. Jaarbeurs gelooft in de kracht van live en écht persoonlijk contact. Met onze bezoekers, exposanten én met elkaar.
Jaarbeurs gelooft in de kracht van live en écht persoonlijk contact. Bij Jaarbeurs werk je op een centrale toplocatie, naast station Utrecht Centraal.
Utrecht
€10,15 per uur
Wanneer je aan de slag gaat bij de Jaarbeurs zullen wij rekening houden met jouw ervaring, ambities en wensen. In het team draai je allround mee: