Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 26.265 vacatures
€2.006 - €3.335 per maand
Om deze functie goed uit te kunnen voeren, volg je eerst een interne opleiding. We begeleiden je hierbij en na het afronden van de opleiding kun je zelfstandig…
€2.235 - €3.496 per maand
Je start dan ook met een interne opleiding van drie maanden. Minimaal een afgeronde opleiding op MBO-4 niveau. Dan is deze baan echt iets voor jou!
Als jullie terug komen op kantoor bespreek je wat feedback die Wessel, de proofreader van het team, je gegeven heeft op een interne aanvraag die je hebt…
€1.733 - €3.059 per maand
Minimaal een afgeronde opleiding op MBO-4 niveau. Gedurende een halfjaar word je intern opgeleid om als specialist op het gebied van de ZW aan de slag te gaan.
HSB
Volendam
Je wordt op locatie in Volendam in ongeveer 8 - 12 weken opgeleid door ervaren praktijkinstructeurs en docenten. Dan ben jij degene die wij zoeken!
Je start dan ook met een interne opleiding van drie maanden. Minimaal een afgeronde opleiding op MBO-4 niveau. Wat we van je verwachten.
Shoptalent
Utrecht
€2.000 - €2.200 per maand
Functie omschrijving Verkoopspecialist Hooroplossingen + interne opleiding (32-40u): Functie eisen Verkoopspecialist Hooroplossingen + interne opleiding (32-40u…
Envida
Gulpen
€2.397 per maand
Wij stimuleren dat je jezelf blijft ontwikkelen via opleidingen en trainingen. Je neemt interne en externe telefoongesprekken aan en handelt deze af;
€3.027 per maand
Om het landmeten onder de knie te krijgen, start je met een interne opleiding van 5 maanden (40 uur per week). Dit met veel zelfstandigheid én een eigen auto.
€2.665 per maand
Een afgeronde opleiding tot medisch secretaresse, een afgeronde opleiding tot doktersassistent is een pré. Hier kom je te werken. Je bent van harte welkom!